Într-o zi de luni, am plecat de la birou timp de o oră pentru a rezolva o chestiune personală. O colegă de la un alt departament m-a anunţat vinerea că va avea nevoie de ajutorul meu într-un proiect important pentru companie, ce urma să se deruleze începând cu ziua de marţi. Am plecat liniştit de la birou, mă aflam cu toate în grafic. Nu trec 45 de minute şi mă sună colega că e urgenţă mare, au dat drumul la proiect, fără ca departamentul tehnic să fie anunţat, îmi spunea că există erori care fac ca proiectul să dăuneze imaginii companiei, iese un dezastru total, iar eroarea tehnică, din ce reuşea să îmi descrie colega telefonic, necesita timp îndelungat pentru a o putea rezolva.

Pe drum spre birou, i-am zis Cuviosului aşa: „Cuvioase, uite care-i treaba, dacă într-o oră de când mă pun la calculator rezolv cu ajutorul rugăciunilor tale înălţate către Dumnezeu să rezolv problema asta cu eroarea, dau mărturie că meriţi şi o diplomă de IT-ist!”. M-am aşezat în faţa calculatorului la birou şi am început să caut erorile. În exact 15 minute, lucrurile au intrat pe făgaşul normal, soluţiile îmi veneau în minte una după alta, dar cu o repeziciune uimitoare. Ca o minune!

Mulţumesc Domnului, Maicii Domnului şi Cuviosului Gherontie pentru ajutorul dat în repetate rânduri! Mare este Dumnezeu întru Sfinţii Săi!

Andrei,
Cluj-Napoca