După ce am intrat pe grupul de Facebook şi am simţit cum Cuviosul a lucrat în viaţa mea, i-am povestit manichiuristei mele despre întâmplările prin care am trecut şi despre ajutorul primit. I-am spus ce înseamnă nebun pentru Hristos, nu cumva să cadă şi în capcana în care am căzut eu, crezând că a fost bolnav psihic. Că eu îi şi reproşam mamei după ce am citit odată că a fost internat la psihiatrie: „Bine, mami, la ăsta care a fost internat la nebuni ai vrut să mă duci?”.

În timp ce îmi făcea unghiile, am îndemnat-o să citească şi să îi ceară ajutorul, să vadă şi ea dacă funcţionează. Cu toate că simţisem, mai aveam mici îndoieli. Ea are o problemă de sănătate şi i s-a recomandat să facă sport, dar în Cluj toate sălile au fost închise din cauza restricţiilor şi nu îşi mai putea face exerciţiile.

Mi-a spus că i-ar cere asta Cuviosului, că era foarte important pentru sănătatea ei, dar i se pare prea lumească dorinţa aceasta. Am încurajat-o să îi ceară ajutorul, iar într-o seară mi-a scris pe WhatsApp că s-a hotărât să se roage Cuviosului. Şi mi-a scris şi ce o să îi spună. A doua zi, a fost sunată de o fostă colegă de serviciu, care între timp îşi deschisese sală de fitness, şi i-a spus că îi dă cheia de la sala ei şi să meargă să îşi facă exerciţiile când doreşte, că oricum ea ştie ce are de făcut.

Diana C.,
Cluj-Napoca