Cuviosul Gherontie a făcut minuni şi după ce a trecut la Domnul!
Am văzut pe site-ul Fundaţiei Cuviosului că se pot face donaţii şi că au fost deschise conturi pentru cei care doresc să participe la continuarea milosteniilor făcute de acest mare sfânt, cât a trăit.

Eu lucrez la o bancă, în Negreşti-Oaş. Înainte de Crăciunul anului 2020, a venit un bătrânel care îşi dorea să depună bani în contul unei asociaţii. A văzut el ceva la televizor, dar nu avea date clare, nu ştia cum se numeşte, doar că ajută copii. I-am spus că, dacă doreşte, poate să depună în contul Fundaţiei Cuviosului, de unde au fost ajutaţi inclusiv copii bolnavi. A depus vreo 200 de lei.

Nu au trecut nici două săptămâni şi a venit din nou, dar eu nu l-am văzut. Mi-a spus colega mea că a venit şi i-a explicat că el vrea să mai depună nişte bani exact unde a depus data trecută. I-am spus colegei mele că sunt convinsă că o să mai vină şi să mă cheme şi pe mine.

Prin ianuarie-februarie a venit din nou şi deja pregătisem o fotografie cu Cuviosul şi am început să îi povestesc puţin despre dânsul. I-am spus să îi roage pe nepoţi să caute pe Internet dacă vrea să afle mai multe şi l-am întrebat ce îl îndeamnă să tot vină să depună în contul Fundaţiei. Mi-a spus: „De fiecare dată după ce am făcut depunerea, m-am simţit foarte bucuros şi am simţit că totul îmi merge foarte bine!”. A mai fost de atunci şi tot depune: 100-200 de lei, cât îşi permite. Şi-a pus fotografia în portmoneu şi o poartă tot timpul cu el.

Ec. Angelica Torz,
Negreşti-Oaş