Mă simţeam foarte rău, aveam stări de ameţeală, mă simţeam foarte obosită, uneori chiar leşinam.
Îmi făcusem analizele la Craiova şi le-am repetat la trei laboratoare diferite: Sinevo, Renamed şi la Spital. Peste tot ieşeau rău. Am fost la medic, am făcut CT. În urma lui am fost diagnosticată cu microadenom hipofizar, adică aveam o mică tumoră pe glanda hipofiză. Medicul mi-a zis că trebuie să merg la Bucureşti, la Parhon pentru că sunt suspectă de Sindromul Cushing.

În acea perioadă, Cuviosul era la noi, aşa că i-am spus ce mi-a zis medicul şi să se roage şi pentru mine. Atunci Cuviosul mi-a zis:
– Ioai, dragă, dar n-ai nimic grav, dragă! Ce-ar fi să te duci la doctor după ce rămâi gravidă, dragă, ca să scoată pruncuşorul din pântece!

Eu nu am zis nimic, dar pentru că mă simţeam din ce în ce mai rău, am făcut programare şi am plecat la Bucureşti. În urma investigaţiilor, medicul de acolo a zis că nu am nimic grav şi, cu siguranţă, nu am Sindromul Cushing. Cred că la rugăciunile Cuviosului, m-am vindecat, deoarece analizele de la Craiova arătau clar că eram bolnavă, că aveam o gravă problemă de sănătate (nu puteau greşi trei laboratoare şi CT-ul!), iar la Bucureşti, fără ca eu să fi luat vreun tratament, totul a fost în regulă. Am păstrat toate analizele, care pot fi verificate.

Am mers acasă, am luat doar nişte vitamine prescrise de medicul de acolo, iar după trei luni am rămas însărcinată cu Maria, pe care am născut-o prin cezariană, aşa cum mi-a descoperit Cuviosul!
Au trecut 6 ani de atunci şi, slavă lui Dumnezeu, sunt bine! Şi de aceasta dată, Cuviosul a mijlocit în chip minunat înaintea lui Dumnezeu pentru mine, păcătoasa, pentru a fi bine! A venit la noi acasă şi a stat la noi mai mult timp, când mi-a fost mai greu!

C.P.