Am auzit de Cuviosul, după ce am primit de la o enoriașă de la biserică acatistul Cuviosului, fotografia și bomboane. Ulterior, după ce am căutat mai multe informații despre acesta pe internet, am hotărât să mergem la Mănăstirea Tismana.
Am avut chiar ceva impedimente în a ajunge acolo, în ziua în care ne programasem să mergem la Tismana, am fost chemată de urgență la serviciu, reprogramând astfel vizita la mănăstire pentru a doua zi. Am considerat că dacă Cuviosul nu a îngăduit să ajungem când ne-am propus a fost poate cu un motiv.
Revenind acum la ajutorul primit, noi am avut o afacere ce nu a mai mers, am închis firma și am căutat să vindem lucrurile din afacerea respectivă, care nu ne mai foloseau. În seara respectivă, în timp ce ne întorceam de la Cuviosul ne-a sunat cineva de la București că vrea să vină să ia lucrurile a doua zi la prima oră. Aproape că nu ne venea să credem că vine direct să le ia fără să ceară detalii să le vadă, nu doar în poze. A doua zi la prima oră, exact cum au spus, au venit și au cumpărat lucrurile respective, la prețul solicitat de noi, fără negocieri, și totul a mers neașteptat de bine. Nu ne venea să credem că s-a rezolvat totul atât de ușor și de bine, deși anunțul pentru lucrurile respective îl aveam mai de mult, iar cei care sunaseră ne ofereau bani mai puțini decât ceream. Toate acestea s-au întâmplat, aşa cum am spus, a doua zi după vizita la mănăstire. Deși noi ne-am dus să-i cerem ajutorul cuviosului în probleme de infertilitate, acesta ne-a ajutat, fără să ne așteptăm, în afacerea pierdută, fiindu-ne de mare ajutor.
În altă situație, soțul s-a apucat să vopsească gardul și a început ploaia, astfel că toată vopseaua s-ar fi prăpădit, iar soțul s-a rugat Cuviosului să se oprească ploaia să nu se strice strădania sa și ploaia s-a oprit și chiar a ieșit soarele, gardul neavând nimic.
Mulțumim Cuviosului pentru ajutorul dat și nădăjduim că ne va ajuta și în problema infertilității.

George și Paula,
Ştefăneşti