În mărturia anterioară, publicată în al doilea volum, am povestit cum, prin mijlocirea Cuviosului, am primit un copil, ca dar de la Dumnezeu, chiar dacă niciun medic nu mi-a dat ani de zile nicio şansă.

De atunci, acest sfânt este prezent în viaţa familiei mele. Dacă spun că Andrei simte că a venit pe lume datorită mijlocirilor Cuviosului înaintea lui Dumnezeu şi că îi arată permanent iubirea şi recunoştinţa în felul lui, copilăresc, nu greşesc. De multe ori îl găsesc în genunchi, lângă pat, atras ca un magnet de fotografiile în care apare Cuviosul, pupându-l în fotografiile de la sfârşitul primului volum, păstrat de el cu mare atenţie. La fel, dacă apare vreo problemă, oricât de mică, imediat îmi spune: „Mami, dă-mi cartea s-o pup şi să-l rog pe Cuviosul!”. Şi ajutorul vine grabnic, de fiecare dată, spre bucuria lui. El ştie că orice problemă ar avea, Cuviosul este acolo şi îl ajută, pentru că îl simţim şi ca pe un adevărat doctor al casei noastre!

După câţiva ani de aşteptare şi speranţe, ne-am luat curaj să îi mai cerem Cuviosului să mijlocească pentru un copil. Şi ajutorul a venit! În anul 2020 am născut o fetiţă, Maria Ecaterina, perfect sănătoasă.

Nu am cuvinte să Îi mulţumesc lui Dumnezeu că a trimis acest sfânt în viaţa mea. Mă simt binecuvântată!

Ec. Maria-Daniela Duma,
Alba Iulia