Cuviosul m-a ajutat în nenumărate rânduri! Prima dată, cu rugăciunile lui, am scăpat de nişte ameţeli groaznice! Vertijul vertijurilor era în capul meu, nici întinsă în pat nu suportam ameţeala, de parcă eram într-un carusel cu 1 MILIARD la oră, ceva de nedescris în cuvinte… Am vorbit la telefon cu dânsul, i-am spus problema, după aceea am simţit ajutorul.

Doi: nepoţelul meu de aproximativ 1 an era internat şi externat din spital de nenumărate ori pentru că nu-l puteau pune pe picioare nici în spital şi nici acasă; ultima dată de spitalizare avea 2 săptămâni de când fusese internat şi copilul tot nu putea să mănânce. Luasem legătura cu Cuviosul şi i-am explicat, la care el zice: „Se va vindeca, dar nu ştiu când”. Ei bine, la două zile era externat şi nu a mai fost cazul de atunci să-l readucă înapoi!

Iar azi, minunea care m-a determinat să o scriu şi pe aceasta şi pe primele două, pierdusem câinele! Pentru unii câinele poate fi doar o potaie, pentru alţii ceva mai mult. Ei bine, pentru mine era o tragedie… şi am strigat şi câinele şi pe Cuviosul: „Cuvioase, ajută-mă, că dacă-l găsesc las tot şi scriu!” La 1 minut, mă strigă vecina că-l vedea în depărtare…

Slavă lui Dumnezeu şi Sfinţilor Lui!!!

Mirela Răduţă

Bucureşti, 20.05.2019